maandag 3 juni 2019

Jonge delinquenten in Opa Doeli moeten van agente eigen sperma slikken

Jongens zouden betrapt zijn toen ze bezig waren te masturberen


Opa Doeli, de inrichting voor jeugdige delinquenten in Paramaribo, is mogelijk het toneel van misstanden. Enkele jongens die daar zijn ondergebracht zouden opdracht hebben gekregen hun eigen sperma te slikken. Dat moest van een agente die op dat ogenblik de leiding had. 

Volgens de Ware Tijd van vandaag, maandag 3 juni 2019, gaf ze daarnaast opdracht aan haar collega's om erop toe te zien dat haar bevel werd uitgevoerd. De politie bevestigt dat er een onderzoek gaande is in deze zaak. De afdeling Onderzoek Politiezaken (OPZ) gaat na wat zich precies heeft voorgedaan in de instelling. Het onderzoek is ingesteld kort nadat melding van het geval werd gedaan bij de leiding.

De agente is gemuteerd naar een andere afdeling. Indien blijkt dat zaken op waarheid berusten, zullen de jongens de nodige begeleiding krijgen, zegt de politie.

De slachtoffers zouden betrapt zijn toen ze bezig waren te masturberen. Ze moesten van agente O.B. hun sperma opvangen en slikken. Dergelijke handelingen zouden zich meerdere malen binnen de inrichting hebben voltrokken. Of er tuchtrechtelijke maatregelen tegen de agente getroffen zullen worden, is vooralsnog onduidelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten