woensdag 8 mei 2019

53-Jarige Nederlander doodgeschoten op Curaçao

(Bron foto: Facebook)
Hovenier Ronald Molenaars doodgeschoten bij overval op appartementencomplex


Op Curaçao is gisteren, dinsdag 7 mei 2019, een 53-jarige Nederlander doodgeschoten. Het gaat om de uit Beverwijk afkomstige Ronald Molenaars. De hovenier kwam om het leven tijdens een gewapende overval op twee Chinezen in Schelpwijk, een doorgaans rustige wijk aan de noordkant van Willemstad. 

Ronald Molenaars woonde en werkte al twaalf jaar op Curaçao. Hij runde een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanleg en -onderhoud. Dat deed hij daarvoor ook in Beverwijk. De politie trof het levenloze lichaam van Molenaars gisteren omstreeks vier uur 's ochtends aan in diens appartement.


De vijftiger werd volgens plaatselijke media doodgeschoten nadat vier gemaskerde mannen in een aangrenzend appartement twee Aziaten hadden overvallen. Die verzetten zich, waarop een vechtpartij ontstond. Een van de Aziaten, volgens Papiamentstalige media Chinezen, raakte daarbij gewond aan het hoofd.

Daarna braken de overvallers de deur open van een aangrenzend appartement. Daar kwamen ze oog in oog te staan met Molenaars. Een van de overvallers schoot hem neer. De Nederlander was op slag dood. De vier overvallers zijn nog voortvluchtig. De politie onderzoekt de zaak.


(Suriname Mirror/AD/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten