vrijdag 15 maart 2019

Labrador wacht al meer dan week voor ziekenhuis in San Salvador de Jujuy, Argentinië, op zijn overleden baasje

(Bron foto:  Twitter)
De lokale dierenbescherming zoekt nu een nieuw baasje voor Toto


Een trouwe labrador ligt al meer dan een week voor het ziekenhuis in San Salvador de Jujuy, Argentinië, te wachten op zijn baasje. De baas van de hond is echter overleden. De zes jaar oude hond, genaamd Toto, ligt braaf voor de deur van het Pablo Soria-ziekenhuis te wachten.


Volgens El Tribuno de Jujuy, een lokale krantt, is de hond naar het ziekenhuis gebracht om afscheid te kunnen nemen van zijn baasje. Maar, de familieleden van de man lijken - al dan niet opzettelijk - te zijn vergeten de hond mee te nemen. Het beestje wacht nog op zijn baas.


Fatima Rodriguez, een medewerkster van de lokale dierenbescherming, zegt op zoek te zijn naar een nieuw baasje voor Toto. Ze zegt daarbij dat de nieuwe eigenaar van de hond het huis goed moet afsluiten: het kan zijn dat de hond weg loopt om zijn vorige baasje te zoeken.

Toto is inmiddels bij een dierenarts geweest. Het dier zal moeten worden geopereerd aan zijn poten, ook zal hij gecastreerd worden. Toto is volgens El Tribuno de Jujuy een brave, rustige hond. Hij laat zich aaien door vreemden. Waar zijn baasje aan overleed, is niet bekend.




(Suriname Mirror/La Republica/Twitter/De Telegraaf/El Tribuno)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten