woensdag 13 februari 2019

Voorzitster Onafhankelijk Kiesbureau ergert zich aan uitspraken VHP'er Idris Naipal op Facebook

Van Dijk-Silos jammert, dat Naipal haar als persoon bespreekt

(Bron foto: Facebook-Idris Naipal)
Naipal: 'Een ieder mag een mening geven en dat heb ik als persoon ook gedaan'


Jennifer van Dijk-Silos, voorzitster van het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB), heeft zich danig gestoord aan uitspraken van Idris Naipal op Facebook. Het lid van de mediacommissie van de VHP deed de gewraakte uitingen na de nationale conferentie die de partij zaterdag hield, zo bericht de Warre Tijd vandaag, woensdag 13 februari 2019.

Van Dijk-Silos neemt het Naipal kwalijk, dat hij haar als persoon bespreekt, terwijl zij de conferentie als OKB-voorzitster bijwoonde. Zij is van mening dat de partij corrigerend moet optreden naar Naipal. Als dat uitblijft, spreekt ze van een bewuste actie van de VHP om haar als voorzitsster van de OKB uit te nodigen en dit achteraf tegen haar persoon te gebruiken. Dit zei Van Dijk-Silos in het praatprogramma 'Bakana tori' op de staatspropaganda radiozender SRS.

'Jennifer van Dijk-Silos en Amzaad Abdoel van de NDP waren ook aanwezig bij de Nationale Conferentie over Normen, Waarden en Moraal. Ze hebben kennis opgedaan wat Normen, Waarden en Moraal inhouden. Ik hoop dat deze twee NDP'ers de leiding van de NDP ook Normen, Waarden en Moraal zullen bijbrengen', staat op de Facebook-pagina van Naipal:


Naipal zegt, dat hij niet weet in welke hoedanigheid Van Dijk-Silos daar zat, omdat hij geen inzage heeft gehad in de uitnodigingen die de deur zijn uitgegaan. Voorts beschouwt hij zijn uitlatingen op social media niet als beledigend of als een aanval op Silos. 'Ik heb haar als boodschapper gebruikt om de voorzitter van de NDP te corrigeren die voortdurend personen beledigt en bespreekt.'

Hij zegt dat het meerdere keren is voorgekomen dat de voorzitter van de NDP zich beledigend uitlaat. Vandaar zijn verwijzing over normen en waarden. Voorts zegt Naipal, dat de uitspraken niet namens de mediacommissie zijn gedaan, omdat hij het op zijn persoonlijke account heeft geschreven. 'Ze mogen een link leggen. Het is mijn account en dat heeft niets met de mediacommissie te maken. Een ieder mag een mening geven en dat heb ik ook gedaan.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten