woensdag 13 februari 2019

33-Jarige inzittende pick-up dodelijk verongelukt bij botsing tegen vrachtwagen op Oost-Westverbinding

Pick-up belandt op rijhelft truck in de bocht van 'Wan Hati' ter hoogte van km 61


Het Korps Politie Suriname bericht woensdag 13 februari 2019, dat dinsdag bij een aanrijding op de Oost-Westverbinding, ter hoogte van km 61, tussen een vrachtwagen en een pick-up de 33-jarige  inzittende Carlo Landbrug van de pick-up is gedood. 

De politie van Moengo kreeg de melding van een aanrijding tussen twee vrachtwagens op de Oost-Westverbinding. Toen de politie op de locatie kwam bleek de mede inzittende van een pick-up het leven te hebben gelaten. Een ingeschakelde arts stelde officieel zijn dood vast.

Onderzoek wees uit dat de 34-jarige pick-up-bestuurder V. K. met twee mede inzittenden reed over de Oost-Westverbinding vanuit de richting Paramaribo gaande in de richting van Albina, terwijl een vrachtwagen van een handelszaak vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden.

In de bocht van 'Wan Hati' ter hoogte van km 61 kwam K. op de rijhelft van de truck terecht met als gevolg de aanrijding.

K. en de andere mede inzittende klaagden over pijn aan het lichaam en warden in een ambulance voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij. Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. De materiële schade aan beide wagens is aanzienlijk.

 Het rijbewijs van K. is hangende het onderzoek ingevorderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten