maandag 4 februari 2019

'Orange Movement, de rijzende zon'

'Met geweldige opkomst bij VHP-manifestatie is Bouterse in feite terugverwezen naar de berm'

- 'Het volk moet zonder meer bevrijd worden van onder het juk van regering Bouterse/Adhin'
- 'De VHP heeft geen tijd voor mensen als Limbo en laster'
 

De politieke manifestatie van de VHP op 19 januari 2019 in 'de Olifant', heeft vriend en vijand verrast met de geweldige opkomst. Het is geen toeval, dat een grote massa op de been was. De samenleving heeft een duidelijk signaal gegeven aan de VHP, dat ze hoop en vertrouwen heeft in de VHP en haar leider Chan Santokhi. Als de bevolking geen hoop en vertrouwen had in de VHP, was de massa weggebleven. De grote opkomst is tevens een krachtig signaal naar de regering Bouterse/Adhin toe, dat de bevolking geen hoop en vertrouwen meer heeft in de zittende regering vanwege haar verspillend en het corruptief faciliterend beleid. 

Met de geweldige opkomst is Bouterse in feite terugverwezen naar de berm, dat betekent dat deze regering in 2020 moet inpakken. Het volk is nu wakker, ze wil verandering. 

Waarom is er hoop en vertrouwen in de VHP, de Orange Movement? 

De VHP is opengesteld voor alle Surinamers, ongeacht etniciteit, geloofsovertuiging of kleur. De partij is daarin ruimschoots geslaagd, dat zie je aan de samenstelling van de kernen, structuren en het hoofdbestuur. Door het transformatieproces van de partij sluiten veel mensen zich aan bij de VHP, waardoor de partij hard op weg is de grootste nationale partij van Suriname te worden. Er is een enorme belangstelling voor de oranje partij vanwege haar daadkracht, ervaring, kennis en kunde. De partij is intensief bezig slimme projecten uit te voeren. Vooral de binnenlandbewoners hebben er veel profijt van deze slimme projecten. Er worden trainingsprojecten verzorgd waardoor de mensen zelfstandige ondernemers worden. Kennis en kunde wordt bijgebracht aan de samenleving waardoor ze niet afhankelijk hoeft te zijn van de overheid.

Naast de slimme projecten, biedt de VHP hulp aan sociaal-maatschappelijke organisaties, sportmanifestaties,et cetera. De VHP is meer dan alleen een politieke partij. 

VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft in zijn nieuwjaarstoespraak gezegd, 'dat de partij 70 jaartjes jong is, een oude partij, met een nieuwe generatie, nieuw elan, nieuw leiderschap, nieuwe visie en een nieuwe hoop voor vele Surinamers, voortbouwende op 70 jaar ervaring. Een hoop die in feite al sterk ontwikkeld is in de samenleving en die ons als partij inspireert'. 

De bevolking gelooft er heilig in dat de VHP in staat is het land uit de crisis gaat halen. 

De VHP, de Orange Movement, wordt nu door grote delen van de bevolking gezien als de rijzende zon. Het doel van de VHP is om Suriname te redden, het land moet uit de financieel- economische crisis gehaald worden. De armoede, criminaliteit en corruptie moeten uitgebannen worden en de milieuramp die zich aan het voltrekken is bij de Irene-vallen, moet gestopt worden. 

Het volk moet zonder meer bevrijd worden van onder het juk van regering Bouterse/Adhin. Dus tijd om ervoor te zorgen dat regering Bouterse/Adhin in mei 2020 verdwijnt van het toneel. 

Na de geweldige politieke manifestatie is Eugene van der San zodanig in paniek geraakt dat hij in de pen is geklommen om uitleg te geven over goed en kwaad. Op 'Bakana Tori' was het niet mals, Limbo ging tekeer als een duivel in een wijwatervat. Maar, de VHP heeft geen tijd voor zulke mensen en laster. Via apps en social media worden haat zaaiende berichten gelanceerd om de VHP in kwaad daglicht te stellen. De VHP houdt zich niet bezig met racisme, etniciteit of wat dan ook, de partij kent Surinamers. 

De VHP gaat mensen binden, ze gaat de partij maken tot een grote Bromki Djari. De VHP gaat voor 28 zetels of meer. De VHP, de Orange Movement is de rijzende zon, ze gaat Suriname redden. RedSu. 

Idris Naipal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten