vrijdag 8 februari 2019

Dode bij verkeersongeluk op de Afobakaweg

(Bron foto: Facebook)
36-Jarige Urwin Pocorni belandt met zijn auto op verkeerde weghelft


Bij een botsing vrijdag 8 februari 2019 tussen een Toyota Vitz en een Ford Ranger op de Afobakaweg ter hoogte van mast 31 is de 36-jarige Urwin Pocorni, bestuurder van de Toyota Vitz, om het leven gekomen.

Volgens de politie reed Pocorni over de Afobakaweg richting Paramaribo terwijl zijn tegenligger, een Ford Ranger, richting Klaaskreek reed. Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt, aldus de Ware Tijd, dat de bestuurder van de Toyota Vitz een rechtse bocht beschreef en terechtkwam op de rijhelft van zijn tegenligger.

De bestuurder van de Ford Ranger heeft verklaard, dat hij de Vitz plotseling voor zich zag. Hij zou hebben geprobeerd om een botsing te voorkomen door te remmen, maar zijn pogingen waren tevergeefs. Zijn pick-up sloeg enkele keren over de kop en kwam tot stilstand aan de linkerzijde van de weg. De bestuurder en zijn bijrijder kropen uit de pick-up en zagen de bestuurder van de Vitz naast het voertuig aan de linkerzijde van de weg.

Met een ander voertuig zijn de Ford Ranger-chauffeur en diens bijrijder naar de politie van Paranam gebracht. Toen de politie op de plaats van het delict arriveerde, bleek dat Urwin was overleden. De brandweer werd ingeschakeld om de nodige assistentie te verlenen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

De zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden voor verder onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten