donderdag 17 januari 2019

'Wij laten ons niet afleiden door geruchten en laten ons niet in een hokje duwen'

(Bron foto: VHP)
'Wij zijn een grote nationale partij en wij groeien en gaan verder groeien'


'VHP is in 70 jaar getransformeerd naar een multi-etnische en moderne politieke beweging. Wij zijn een grote nationale partij. Wij groeien en gaan verder groeien. Wij laten ons niet afleiden door geruchten en laten ons niet in een hokje duwen', aldus partijvoorzitter Chandrikapersad Santokhi tijdens de dankdienst gisteravond in partijcentrum 'de Olifant', zo schrijft Starnieuws vandaag, donderdag 17 januari 2019.

Diverse geestelijke leiders hebben hun dank uitgesproken en de Almachtige gevraagd de partij te zegenen.

Een redactiecommissie, onder leiding van Sonny Hira, heeft een jubileumboek uitgebracht over 70 jaar VHP, waarin ook de verschillende verdiensten van de partij zijn vastgelegd. De politieke partijen NPS, Pertjajah Luhur, DA'91, PALU, ABOP, DOE en VHP Nederland waren ook aanwezig en hebben de felicitaties overgebracht aan de jarige organisatie.

ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk riep op om samen te bundelen om het monster dat nu het land leidt te verslaan. Dit kan volgens hem alleen door samen te werken. Santokhi voerde aan dat iedereen nodig is om de reddingsoperatie succesvol uit te voeren en te werken aan de ontwikkeling van het land. Hierbij is samenwerking en draagvlak cruciaal.

De politicus voerde aan dat de partij in diverse dorpen in het binnenland en ook in de kustvlakte bezig is met stimuleren van projecten, geven van trainingen en zorgen voor afzet van producten. De mensen worden zoveel mogelijk in staat gesteld om te voorzien in hun levensbehoefte.

Zaterdag houdt de VHP een massameeting. Dan zal volgens Santokhi de vernieuwde partij worden gepresenteerd aan de samenleving. De 'orange movement' zal worden aanschouwd, belooft de politicus. Hij voerde aan, dat in zeventig jaar de partij is uitgegroeid tot een landelijke beweging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten