donderdag 24 januari 2019

50 Nieuwe collega’s voor Ernst & Young (EY) Dutch Caribbean op Curaçao

Nieuw personeel oud-partners en -medewerkers KPMG Accountants en KPMG Advisory


Ernst & Young (EY) Dutch Caribbean krijgt er per 1 maart zo’n 50 nieuwe collega’s bij, allemaal voormalige partners en medewerkers van KPMG Accountants en KPMG Advisory. Na het verdwijnen van de naam KPMG werken laatstgenoemde accountants en adviseurs sinds 1 januari 2019 onder de noemer KDC Interim, vanaf 1 maart aanstaande worden ze samengevoegd met EY op Curaçao en Aruba, waardoor een EY Dutch Caribbean ontstaat van circa 130 medewerkers, zo bericht het Antilliaans Dagblad vandaag, donderdag 24 januari 2019.

De meesten zitten op Curaçao, zo’n 110, namelijk in Office Park Zeelandia. Ook de partners en personeelsleden van KDC Interim, het voormalige KPMG dus, zullen bij hun nieuwe collega’s van EY op Zeelandia intrekken en het huidige pand aan de Schouwburgweg/Emancipatie Boulevard verlaten.

Hiermee komt een einde aan een lange tijd van geruchten over de samenvoeging van EY met een groot deel van het oude KPMG op de diverse eilanden.

EY dat lokaal onder leiding staat van Bryan Irausquin (EY Dutch Caribbean country managing partner) en Erick van Eps (EY Caribbean Assurance service line leader), wijst erop dat het kantoor de afgelopen jaren al een forse groei liet zien. Onlangs, in december, sloot ook Fong-Mang ‘Foe’ Cheong - daarvoor partner en voorzitter van belastingadvieskantoor Meijburg & Co Caribbean - zich aan bij EY.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten