vrijdag 28 december 2018

Onderzoek Openbaar Ministerie Curaçao naar Facebook-berichten

(Bron foto: Twitter)
Twee nabestaanden verongelukte motorrijder dienen officieel klacht in tegen Norman Serphos


Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een onderzoek ingesteld naar een commentaar op Facebook na een tragisch ongeval op 20 december, waarbij een motorrijder is komen te overlijden. Dit commentaar is geplaatst vanuit een privé Facebookaccount van Norman Serphos, woordvoerder van het OM. zo bericht het OM vrijdag 28 december 2018. 

Serphos heeft direct nadat hij het commentaar op zijn FB-account heeft gezien aangifte gedaan van het feit dat zijn account misbruikt was. In opdracht van het Openbaar Ministerie is de recherche een onderzoek gestart naar de gang van zaken.


Twee van de nabestaanden, samen met een journalis,t zijn vanmiddag bij de Hoofdofficier van Justitie langs geweest en hebben officieel een klacht ingediend tegen Norman Serphos.


Namens het OM heeft de Hoofdofficier van Justitie zijn medeleven geuit aan de nabestaanden die het al zo moeilijk hebben in deze periode.

Het onderzoek van het Korps Politie Curaçao, samen met het Recherche Samenwerkings Team, zal zo snel mogelijk worden afgerond.

Het Openbaar Ministerie zal zich, samen met de politie, blijven inspannen om de waarheid te achterhalen. Zodra de resultaten van het onderzoek binnen zijn, zal het OM deze bekend maken. Ook zal dan bekend worden gemaakt welke stappen het Openbaar Ministerie zal ondernemen tegen degene die zich schuldig heeft gemaakt aan het plaatsen van het commentaar op Facebook.

https://www.vigilantekorsou.news/2018/12/21/bergwensa-pa-om-riba-facebook-di-norman-serphos/?fbclid=IwAR0so6U0CoNyjvFdUfYlHZMlVat5itMie2-hAV-ksFGwkBXDo_kiPl5ye3E



Geen opmerkingen:

Een reactie posten