vrijdag 28 december 2018

12-Jarig meisje dodelijk verongelukt in auto bestuurd door dronken oom (47)

Automobilist verliest op Krakaweg controle over besturing auto en belandt op de kop in trens

Tweede nichtje in auto en oom naar Academisch Ziekenhuis Paramaribo vervoerd


Het Korps Politie Suriname meldt donderdag 27 december 2018, dat de 12-jarige Cherety Kersthout woensdagavond is omgekomen bij een eenzijdig verkeersongeval op de Krakaweg. Het meisje zat in een auto die over de kop is geslagen.

De politie kreeg de melding,dat een personenauto op de Krakaweg over de kop was geslagen en in de langs de weg lopende trens was beland. Bij aankomst op de plek trof de politie van regio Midden de 47-jarige bestuurder en twee inzittenden aan. Kersthout, die op de achterbank zat, vertoonde geen teken van leven.

De bestuurder en de andere inzittende zijn voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en opgenomen voor verdere verpleging.

Uit onderzoek is gebleken dat de bestuurder dronken was. Hij reed met zijn twee nichtjes over de Krakaweg, komende vanuit de Afobakaweg en ging richting Kennedyweg. Ter hoogte van Cabendadorp week de bestuurder bij het beschrijven van een rechtse bocht uit voor een plas water. Hij heeft daarbij de controle over de besturing van het voertuig verloren.

De auto kwam tegen de steunkabel van een elektriciteitsmast aan, sloeg over de kop en kwam in de trens terecht. Kershout werd door de slag uit het voertuig geslingerd en heeft ter plekke het leven gelaten. Omstanders hebben de bestuurder en het andere meisje uit de auto gehaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten