maandag 10 december 2018

Man (48) opgepakt die minderjarige jongen lokte voor seksueel misbruik

Verdachte, die zich op een bromfiets verplaatst, verwent slachtoffer met geld en.... patat

Politie vermoedt dat man zijn lusten op meerdere jongens heeft botgevierd...


De politie van het ressort Latour heeft woensdag 5 december de 48-jarige H.K. - die in het ressort Wanica woonachtig is - aangehouden tegen wie de moeder van een 15-jarige jongen in november aangifte had gedaan, zo bericht het Korps Politie Suriname zondag 9 december 2018. Zij verklaarde dat haar minderjarige zoon plotseling een vreemd gedrag vertoonde. 

Uit een gesprek tussen haar en de zoon bleek, dat de jongen meermalen door K. uitgelokt en seksueel is misbruik. De verdachte, die zich op een bromfiets verplaatst, benaderde de minderjarige jongen in de omgeving van Menkendam. Hij nam de jongen mee naar een in aanbouw zijnde woning in een ander ressort, waar hij de minderjarige seksueel heeft misbruikt. Het slachtoffer werd nog enkele keren meegenomen en na de gepleegde handelingen continu flink verwend door de man met een portie patat en geld.

Het viel de moeder op, dat haar zoon meermalen met een Naskip thuis kwam. Het werd haar teveel toen ze op een dag zelfs geld van de zoon kreeg om haar leeg gelopen gascilinder te gaan vervangen. De moeder riep haar zoon ter verantwoording en moest het verhaal van seksueel misbruik aanhoren.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is K. in verzekering gesteld.

Het vermoeden bestaat, dat meerdere minderjarige jongens slachtoffer zijn geworden van K.'s daden. Deze worden opgeroepen zich alsnog in verbinding te stellen met de politie van het ressort Latour voor het doen van aangifte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten