maandag 10 december 2018

Eden Shoppers Paradise aan Caracasbaaiweg op Curaçao is verkocht

Winkelcentrum gekocht door Pa Bou Real Estate van Sebier Attaf

(Bron: Edencuracao.com)


Eden Shoppers Paradise aan de Caracasbaaiweg is verkocht. Het winkelcentrum werd gekocht door Pa Bou Real Estate, waarvan Sebier Attaf directeur is. Dat bevestigt Attaf, die ook eigenaar is van Curaçao Savanah Resort bij Piscadera aan de Helmin Magno Wiels Boulevard, aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, maandag 10 december 2018.


Attaf zegt ‘mooie plannen’ te hebben met zijn aankoop. 'Het gaat om een grote investering en veel werkgelegenheid. Maar, meer kan ik er op dit moment niet over zeggen.'

Eden Shoppers Paradise biedt op 4.500 vierkante meter plaats aan 25 tot 30 winkel- en horeca-units, maar was in maart al praktisch uitgestorven met behalve Burger King, alleen nog makelaarskantoor Re/Max BonBini, broodjeszaak Boosty en Indonesisch restaurant Batik Asli.

De directeur van het makelaarskantoor, Ricardo Egberts, zegt desgevraagd een brief te hebben ontvangen van de SPF, die eigenaar was van het onroerend goed. 'Ons is meegedeeld dat het winkelcentrum op 30 november is verkocht. We weten nog niet hoe het verder gaat', is alles wat hij er over kwijt wilde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten