zaterdag 1 december 2018

Curaçaose bedrijf Kooyman bouwt Megastore op Barbados

De Megastore is al een beproefd model van Kooyman

(Bron foto: Kooyman)

Het Curaçaose bedrijf Kooyman slaat zijn vleugels verder uit. Dit keer buiten de grenzen van het bekende Caribisch deel van het Koninkrijk. Na een grondige voorbereiding is het oog van de Kooyman-top gevallen op Barbados. Intern is het personeel al enige tijd op de hoogte. Het heeft onder de medewerkers gezorgd voor een gevoel van trots en daarmee extra motivatie, aldus vandaag, zaterdag 1 december 2018, het Antilliaans Dagblad

Naar buiten toe heeft het bedrijf er nog niet over gecommuniceerd, in afwachting van de officiële ‘groundbreaking’ in januari 2019 wanneer het nieuws ook op Barbados bekend zal worden gemaakt.

Kooyman gaat een Megastore op Barbados bouwen. De Megastore is al een beproefd model van Kooyman; de eerste werd gerealiseerd in Zeelandia op Curaçao, gevolgd door één van grotere omvang op Aruba, terwijl de jongste Megastore aan de Jan Noorduynweg op Curaçao staat.

'Op Barbados wordt een vestiging volgens het bestaande concept van dezelfde opzet en afmetingen als Kooyman Jan Noorduynweg en Kooyman Aruba met de bekende winkel en drive thru gerealiseerd', antwoordt ceo Herbert van der Woude op vragen van het dagblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten