zaterdag 10 november 2018

Ramon Abrahams, ondervoorzitter NDP, haalt ongemeen hard uit naar NDP-Assembleeleden

'Wie het werk niet kan uitvoeren, moet maar bedanken, U bent daar om een job te doen'

Abrahams woedend dat quorum in Assemblee halen moeilijk is wanneer leden niet komen opdagen


Ramon Abrahams, ondervoorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP), is niet te spreken over Assembleeleden van de partij die niet komen opdagen waardoor het moeilijk is om quorum te hebben voor vergaderingen. Hij heeft gisteravond in partijcentrum Ocer, op een kadermeeting, namens de partijleiding een waarschuwing doen uitgaan. Wie het werk niet kan uitvoeren, moet maar bedanken, stelde hij, aldus Starnieuws vanochtend, zaterdag 10 november 2018.

'De NDP kan niet daar zitten zonder quorum.' 

Abrahams heeft er ook moeite mee dat enkele personen, die hij bijna figuren wil noemen, tij en ontij de pers opzoeken om zich uit te laten over allerlei zaken over de organisatie. 'Laat mij u zeggen dat wij van de leiding van de partij dat niet gaan accepteren. Wij zullen als het nodig is die stappen ondernemen, onze geëigende stappen, om deze mensen terecht te wijzen en ze te vragen dat niet te doen. Wij vragen ook om dat heilloze pad dat sommigen hebben ingeslagen, te verlaten, want nogmaals, wij gaan dat niet tolereren.'


'Het kan nooit de bedoeling zijn dat wij bezig zijn te werken en mensen breken af. Het is gemakkelijk om af te breken, wat anderen bouwen', voerde hij aan.

Hij merkte op dat iets wat soms dagen en maanden duurt in vijf minuten kan worden afgebroken 'door onjuist om te gaan met jouw positie en dat brengt de hele partij in diskrediet'.

Abrahams zei ook van de fractievoorzitter van de NDP, André Misiekaba, in de afgelopen twee weken zeker twee sms'jes gehad te hebben, dat er geen quorum was.  

'U bent gekozen door de NDP en de NDP heeft er alles aan gedaan, wij hebben maanden gewerkt. Wij hebben ontzettend veel efforts gestopt om 26 zetels te halen om je daar te plaatsen en het volk te vertegenwoordigen, ook de NDP. Het moet mij van het hart dat ik dan van mijn fractieleider moet vernemen dat wij niet eens quorum kunnen verlenen. Dit is onkan! Ik vraag u, neem uw verantwoordelijkheid, want wij gaan ook met u moeten afrekenen bij de komende verkiezing. U bent daar om een job te doen!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten