maandag 12 november 2018

Forse geldbedragen in buitenlandse valuta en Srd's uit kluis gestolen in woning Commissarisweg

Ook sieraden ter waarde van Srd 30.000 uit opengebroken kluis verdwenen


Onbekenden hebben vrijdagavond  de woning van een gezin aan de Commissarisweg overhoop gehaald en hebben uit een kluis Euro 30.000, 10.000 Amerikaanse dollar en Srd 20.000 gestolen. 

Dochter Reshma zegt vandaag, maandag 12 november 2018, in het Dagblad Suriname, dat ze rond acht uur 's avonds van huis waren gegaan en rond tien uur thuis kwamen. Tot hun schrik zagen zij dat hun woning compleet overhoop was gehaald. De kluis was geforceerd en daaruit hebben de daders al het geld en waardevolle sieraden weggenomen.

Volgens Reshma had haar moeder sieraden ter waarde van Srd 30.000 in de kluis liggen. De politie werd ingeschakeld en heeft een aangifte opgenomen.

De daders hadden enkele shutters gelicht en traliewerk geforceerd. Via de ontstane opening wistebn ze in het huis te komen. De politie is bezig de inbrekers op te sporen. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht.

Reshma zegt verder, dat ze meer dan 38 jaar op het adres woonachtig zijn en hebben nooit eerder zoiets meegemaakt. Ze stelt, dat de dieven ervandoor zijn gegaan met alles wat haar vader in het leven heeft verdiend.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten