maandag 12 november 2018

Ergernis onder weggebruikers Oost-Westverbinding over gevaarlijk overwoekerde bermen

Kalloe (VHP) spreekt van een ernstige kwestie waar de autoriteiten geen oren naar hebben


Volgens het Dagblad Suriname van vandaag, maandag 12 november 2018, zijn weggebruikers van de Oost-Westverbinding ten einde raad vanwege de staat van onderhoud van de weg. Zo zijn de bermen, ter hoogte van de afdamming vanuit Wageningen naar Coronie, nog steeds overwoekerd. De bomen vertonen aan weerszijden wildgroei, de boomtakken steken zodanig uit, dat het uitzicht op deze weg belemmerd wordt. Dit is de oorzaak van de vele (fatale) verkeersongevallen op de Oost-Westverbinding, stelt volksvertegenwoordiger Jitendra Kalloe (VHP).

Hij spreekt van een ernstige kwestie waar de autoriteiten geen oren naar hebben.

'Dit is zoveel keren aangehaald, maar de regering heeft iedere keer nagelaten de bermen te onderhouden. Het onkruid is ongeveer drie meter hoog geworden.'

Volgens Kalloe is de Oost-Westverbinding hierdoor zelfs versmald. Ook de kuilen in de weg creëren veel ongerief bij de weggebruikers. 

'Telkens worden we geconfronteerd met gevallen met een dodelijke afloop of waarbij autobestuurders in de trenzen terechtkomen. Er is niet eens ruimte om uit te wijken op de bermen. Waarom verzuimt de regering steeds om maatregelen te treffen ter onderhoud van de bermen?', vraagt Kalloe zich af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten