maandag 8 oktober 2018

Assembleelid Shailendra Girjasing (VHP) overleden

Girjasing overlijdt in een ziekenhuis in Nijmegen, Nederland

VHP: 'Shailendra Girjasing wordt herdacht en herinnerd als een markante persoon, met hart voor zijn medemens'


Het Assembleelid Shailendra Girjasing, 62, (VHP) is gisteravond overleden in een ziekenhuis in Nijmegen Nederland. Dat bericht het Dagblad Suriname vanochtend, maandag 8 oktober 2018.

Girjasing vertegenwoordigde zijn district Commewijne in De Nationale Assemblee. Hij stond bekend als een zeer kritisch politicus die geen blad voor zijn mond nam.

In leven was hij directeur van de onderneming Firgos NV. Verder was Girjasing ook de trekker van de vereniging Vrienden van Commewijne, alsook lid van Lions Club Commewijne.

Verder presenteerde hij zijn eigen tv-programma Yehi Hai Paighaam Hamara op Apintie TV, terwijl daarvoor hij enkele jaren ook het programma Kal Aaj Aur Kal mede verzorgde op RBN TV.

Girjasing laat een vrouw en 2 kinderen achter.


Eerste reactie VHP-voorzitter op overlijden Shailendra Girjasing


'De Vooruitstrevende Hervormings- Partij(VHP) heeft met droefheid kennis genomen van het heengaan van haar partijlid en Surinaamse parlementariër, Shailendra Girjasing (62). 

Mede namens de gehele VHP condoleren we zijn gezin en alle familieleden. In gebed en gedachten zal Shailendra Girjasing worden herdacht en herinnerd als een markante persoon, met hart voor zijn medemens. Als kandidaat voor het district Commewijne heeft hij zich onvermoeibaar ingezet voor de inwoners en haar noden. 

De VHP is dankbaar voor het vele werk dat Shailendra en de familie Girjasing voor de partij, land en volk heeft gedaan. 

We wensen hen veel kracht toe om dit verlies te verwerken. Over de wijze van afscheid zal op een nader moment meer informatie worden bekend gemaakt.


VHP'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten