donderdag 13 september 2018

Surinamer (22) steekt zus ex-vriendin neer in Belgische Merksem, Antwerpen

(Bron: Google Streetview)
23-Jarige vrouw raakt zwaargewond, maar verkeert niet in levensgevaar


Een steekpartij op de parking van de vestiging van McDonald’s aan de Lambrechtshoekenlaan in Merksem (Antwerpen), waarbij een 23-jarige vrouw zwaargewond raakte, is door het parket gekwalificeerd als een moordpoging. Dit bericht de Gazet van Antwerpen vandaag, donderdag 13 september 2018.

De verdachte, een 22-jarige man uit Suriname, werd door de onderzoeksrechter aangehouden en zit nu in het arresthuis in de Begijnenstraat. Hij zal morgen voor de Paadkamer verschijnen, bevestigt zijn advocaat Philip De Cleene.

De jonge Surinamer werd maandag opgepakt, nadat de politie sinds zondagavond jacht op hem had gemaakt. Hij had die zondagavond met zijn ex-vriendin afgesproken in het McDonald’s-restaurant in Merksem.

Het gesprek verliep goed, maar eenmaal buiten ging het mis. Op de parking van het fastfoodrestaurant bleek plots dat de man messen bij zich had. Daarmee viel hij de zus van zijn ex-vriendin aan. Het slachtoffer kreeg verschillende messteken, onder meer in het aangezicht. Ze raakte zwaargewond maar verkeerde niet in levensgevaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten