woensdag 5 september 2018

Steve Meye, ‘spiritueel adviseur’ president Bouterse, ontkent seksueel misbruik vrouw uit België

(Bron foto: Facebook)
Meye ontkent en vermoedt kwade opzet vanuit politieke hoek....

'Ik weet niet wat de motieven zijn, het lijkt erop dat andere mensen er achter zitten'


Steve Meye, ‘spiritueel adviseur’ van president Desi Bouterse, ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan seksueel misbruik. Een jonge vrouw uit België zegt vorig jaar seks met Meye te hebben gehad. Dit gebeurde tegen haar wil in het Van der Valk Hotel in Amsterdam, zo bericht de Ware Tijd vandaag, woensdag 5 september 2018.

Meye, leider van de Evangelische gemeente Gods Bazuin, ontkent niet alleen. Hij vermoedt kwade opzet vanuit politieke hoek.

'Ik weet niet wat de motieven zijn. Het lijkt erop dat andere mensen er achter zitten', zegt de voorganger. Hij daagt de vrouw en haar familie uit om met bewijzen te komen.

Uit een whatsapp-berichtje blijkt, dat Meye gecommuniceerd heeft met de vrouw over het geval.

'Ik kon niet eens helemaal stijf worden, laat staan om je goed te penetreren; plus ik had bovendien een condoom om', staat in het berichtje. De vrouw had haar bezorgdheid geuit over een eventuele zwangerschap. Meye sloot het uit: 'Ik geloof niet dat je je zorgen hoeft te maken, hoor. Ga maar rustig weer slapen, hoor. Relaaaaaxxxxx', liet ‘Paps Steve’ weten.

Volgens de vrouw begon de ‘pastor’ haar intiem te benaderen, kort nadat zij de Belgische tak van Gods Bazuin verliet. Hij noemde het onder meer ‘normaal’ dat pastors andere vrouwen op de mond zoenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten