woensdag 1 augustus 2018

Partij voor Recht en Ontwikkeling opent secretarieel kantoor

'De deuren van het secretariaat staan open voor een ieder, PRO is er voor het volk'


De Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO) is vanaf de proclamatie bezig met het opzetten van structurele organen binnen de partij, die de toegankelijkheid van iedere Surinamer moet bevorderen. In het kader daarvan heeft de PRO gisteren haar secretarieel administratie kantoor geopend voor het publiek. De openingsceremonie werd gedaan door leden van het hoofdbestuur, zo meldt de partij vandaag, woensdag 1 augustus 2018, in een persbericht. 

Op het secretariaat kan de samenleving terecht voor het ophalen en inleveren van lidmaatschapsformulieren, informatie over de partij, gesprekken en presentaties van de politieke leiders (op afspraak) of het deponeren van ideeën die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van ons geliefd land.

De deuren van het secretariaat staan open voor een ieder; PRO is er voor het volk.

Het secretariaat is gevestigd aan de Prins Hendrikstraat #19 (naast 'Ons Erf'), te Paramaribo en is te bereiken op het nummer 475852 of (+597) 8728240.

De openingstijden zijn van acht uur 's morgens tot drie uur 's middags.
De samenleving kan ook contact opnemen met de politieke leiders: mr. Joan Nibte (+597) 8284203, Curtis Hofwijks (+597) 8768163 en Bryan Boerleider (+597) 8760243.

'De PRO wenst te benadrukken, dat zij elke dag werkt aan het vergroten van fundamentele noodzakelijkheden, die de doelstellingen van de partij, zoals is vastgelegd in de statuten, moet gaan realiseren in het belang van de Surinaamse samenleving.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten