vrijdag 10 augustus 2018

Deelneemsters Braziliaanse Miss Bumbum-verkiezingen tonen röntgenfoto's billen

(Bron foto's: news.com.au)
De 27 vrouwen tonen röntgenscans om te bewijzen, dat met geen van hun eigen billen is geknoeid


Deelneemsters aan de Braziliaanse Miss Bumbum-verkiezing poseren met röntgenfoto's om te bewijzen dat ze geen plastische chirurgie hebben ondergaan. De dames verenigden zich om te waarschuwen tegen 'quick fix' operaties na een aantal spraakmakende sterfgevallen van vrouwen na plastische chirurgie.


 
De 27 vrouwen, die elk een staat van Brazilië vertegenwoordigen, strijden om de felbegeerde 'beste billen'. De deelneemsters toonden woensdag 8 augustus 2018 röntgenscans om te bewijzen, dat met geen van hun eigen billen is geknoeid.


Een van de regels van de wereldberoemde Miss Bumbum-competitie, nu in zijn zesde jaar, is dat deelneemsters geen operatie hebben ondergaan om hun billen te vergroten of te verbeteren. Maar, dat betekent niet dat de dames dit jaar geen operaties hebben ondergaan - de 27 vrouwen gaven toe dat ze 78 cosmetische procedures hadden gevolgd, van klusjes en liposuctie tot neus- en kinoperaties.

Foto's laten de vrouwen zien pronkend met hun röntgenfoto's voor hun jaarlijkse parade door de hoofdstraat van Sao Paulo.

 

Het thema van de verkiezing van dit jaar is diversiteit, met deelneemsters zoals trans ladies en plus size dames die voor de eerste keer in de finale line-up zijn opgenomen.

De beste billen-prijs wordt uitgereikt tijdens de finale van de populaire verkiezing in november.

(Suriname Mirror/News.com.au/The Sun/Instagram)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten