maandag 16 juli 2018

16 Ton cocaïne dit jaar in Venezuela in beslag genomen

(Bron foto: ONA)
Afgelopen 10 jaar heeft Venezuela 144 Colombiaanse leiders drugskartels opgepakt en...

... 181 clandestiene landingsbanen vernietigd


De Venezolaanse autoriteiten hebben dit jaar tot nu toe 16 ton illegale drugs in beslag genomen, zei Juan Pedro Grillo, hoofd van het Nationaal Anti-Narcotia Bureau (ONA, Oficina Nacional Antidrogas) zondag 15 juli 2018.

Venezuela heeft ook verschillende buitenlandse leiders van drugskartels gedeporteerd die zijn gearresteerd in het land, zei Grillo op een openbaar evenement in Caracas, genaamd '5 Kilometer Loop voor Vrede en Leven' om een ​​gezonde levensstijl te promoten. Het evenement maakt deel uit van het drugsbeleid van de regering, zei Grillo.


Het ministerie van Binnenlandse Zaken, dat toezicht houdt op de ONA, werkt bijvoorbeeld samen met het ministerie van Jeugd, het ministerie van Sport, het ministerie van Onderwijs en het ministerie van Cultuur om programma's op te stellen om jongeren weg te houden van drugs, zei Grillo.


De loop en andere soortgelijke recreatieve en culturele evenementen bieden jongeren de kans om andere jongeren te ontmoeten en te streven naar gezonde doelen, zei hij.

In de afgelopen 10 jaar heeft Venezuela 144 Colombiaanse leiders van drugskartels opgepakt en 181 clandestiene landingsbanen vernietigd die door drugshandelaren werden gebruikt, aldus Grillo in een recent radio-interview.

(Suriname Mirror/Xinhua/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten