zaterdag 9 juni 2018

Verdachte zeepiraat Ganesh B. alias 'Bolo' gearresteerd

'Bolo' is op een adres in ressort Lelydorp, waar hij zich schuilhield, aangehouden

Bij de aanhouding trachtte zijn vriendin de politie te hinderen


Een gezamenlijke politie-eenheid, bestaande uit de afdeling Kapitale Delicten en het Regio Bijstand Team Midden (RBTM), heeft zaterdag 2 juni de 30-jarige Ganesh B. alias 'Bolo' aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname vandaag pas, zaterdag 9 juni 2018.... 

De verdachte is op een adres in het ressort Lelydorp, waar hij zich geruime tijd schuilhield, aangehouden. Bij de aanhouding trachtte zijn vriendin de politie te hinderen. ‘Bolo’ koos bij het zien van de politie het hazenpad. Agenten waren genoodzaakt waarschuwingsschoten te lossen om hem tot andere gedachten te brengen. Hij rende in de richting van een kippenhok en kon zijn vluchtweg niet verder voortzetten. ‘Bolo’ werd omsingeld en kon worden aangehouden.

Samen met zijn vriendin is hij overgebracht naar de afdeling Kapitale Delicten. Bij de voorgeleiding ontkende ‘Bolo’ betrokken te zijn bij de zeepiraterij-zaak. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Zijn vriendin is na verhoor heengezonden.

Het onderzoeksteam zet het onderzoek in deze zaak voort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten