zaterdag 9 juni 2018

Humberto Tan heeft een eigen beeld in wassenbeeldenmuseum Madame Tussaud

Tan presenteerde voor het laatst zijn talkshow RTL Late Night


Humberto Tan heeft een eigen beeld in het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds. Het museum wil de presentator eren en doet dat met een wassenbeeld. 

De in Suriname geboren Tan presenteerde gisteravond, vrijdag 8 juni 2018, voor het laatst zijn talkshow RTL Late Night.

Hij onthulde het beeld 's middags in Amsterdam. Volgens de Amsterdamse zender AT5 komt in Madame Tussauds vanaf volgende maand een nieuwe TV studio waar onder andere het beeld van Humberto te zien zal zijn. Het wassenbeeldenmuseum hoopt zo, dat bezoekers hun presentatietalent kunnen ontdekken.

Aan alles is gedacht: zo is er een autocue en kunnen interviewvragen worden beantwoord. De studio zal ook te huur zijn voor externe partijen. Het publiek kan het beeld van Humberto vanaf juli bekijken.



Volgens het AD was Ineke Geenen, de vrouw van Humberto Tan, waarschijnlijk de meest opvallende gast in zijn allerlaatste aflevering van RTL Late Night. Het huwelijk van de twee kreeg naar verluidt een flinke klap na Tans vermeende affaire met NOS Journaal nieuwslezeres Dionne Stax, maar Tans gezin leek hechter dan ooit.

Tans kinderen Isa (20), Julia (17) en Benjamin (11) spraken vol lof over hun Humberto, maar ook Ineke kwam aan het woord in de show. Ze zei het enorm knap te vinden hoe haar man zich de afgelopen drie maanden staande heeft gehouden, terwijl hij wist dat het einde van zijn programma naderde.

(Suriname Mirror/AT5/Waterkant.net/AD/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten