maandag 11 juni 2018

Jongen (7) overlijdt tijdens potje voetbal met zijn broer

Broer trapt per ongeluk tegen een been van slachtoffer, die met hoofd op betonnen vloer valt


De 7-jarige Nathaniel Hooten is woensdag 6 juni om het leven gekomen tijdens een potje voetbal met zijn broer in een zaal van een gebouw aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat, zo bericht het Korps Politie Suriname pas vandaag, maandag 11 juni 2018..... 

De politie van ressort Flora kreeg omstreeks vier uur 's middags een melding, dat een manspersoon bewusteloos was gevallen in de zaal.

Daar aangekomen verklaarde een getuige tegenover agenten, dat twee minderjarige broers in de zaal voetbalden. De zaal werd op dat moment versierd door de familie voor een feest. Een van de jongens maakte een trapbeweging naar de bal, maar trapte daarbij ongelukkigerwijs tegen een been van zijn broer.

Nathaniel viel en belandde met zijn hoofd op de betonnen vloer. Het slachtoffert werd direct per eigen gelegenheid door zijn moeder afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).

Agenten troffen daar het levenloze lichaam van Nathaniel aan. Uitwendig vertoonde het lichaam geen letsels. Volgens verklaring van de dienstdoende arts was het slachtoffer zonder hartslag binnengebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten