donderdag 14 juni 2018

Directeur Deel van 's Lands Hospitaal dropt problemen ziekenhuis op bordje minister Elias

(Bron foto: NII)
Elias zal op korte termijn met de leiding nader ingaan op de aangehaalde punten


Directeur William Deel van 's Lands Hospitaal heeft woensdag de ernstige problemen waarmee het te maken heeft voorgelegd aan minister Antoine Elias van Volksgezondheid. Behalve de precaire financiële situatie moet ook het tekort aan specialisten op korte termijn worden aangepakt, zo schrijft het Nationaal Informatie Instituut (NII) donderdag 14 juni 2018.

Een ander probleem waarmee het ziekenhuis te maken heeft is dat veel mensen, vooral zwangere vrouwen, niet verzekerd zijn.

Elias bracht woensdag een kennismakingsbezoek aan 's Lands Hospitaal. Directeur William Deel hield de bewindsman de problemen voor.

Medisch-directrice Soenita Nannan Panday-Gopisingh bracht onder de aandacht dat vooral de onverzekerde zwangere vrouwen zorgen baren.

De minister gaf aan, dat ook de problemen waarmee ’s Lands Hospitaal te kampen heeft, zijn aandacht hebben. Er zal op korte termijn samen met de leiding nader worden ingegaan op de aangehaalde punten, om de diensten van het ziekenhuis optimaal te kunnen blijven garanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten