maandag 7 mei 2018

KPS-afdeling Voorlichting toont weer eens hoe traag en slecht zij functioneert en informeert

Twee broers 25 april (!) aangehouden voor mishandelen medewerkers vuilophaaldienst

Politie brengt met summier bericht over arrestaties verdachte zeepiraten geen nieuws....


De afdeling Voorlichting van het Korps Politie Suriname toont vandaag, maandag 7 mei 2018, weer eens hoe traag en slecht zij functioneert en informeert. Zo meldt die afdeling vandaag pas, dat de 20-jarige D.M. en KM. (1.9) op woensdag 25 april (!) door de politie van het ressort Flora zijn aangehouden voor openlijke geweldpleging. 

De broers mishandelden die de dag een chauffeur en twee medewerkers van een vuilophaaldienst ter hoogte van de rotonde in de Jaggernath Lachmonstraat. De broers vonden dat de chauffeur met groot licht reed en gingen verhaal halen bij hem. De toon waarop de chauffeur tot hen sprak stond de twee niet aan, waarna zij overgingen tot het mishandelen en bekogelen van de chauffeur en twee medewerkers. Eén van de medewerkers liep een kaakfractuur op, terwijl de ander een armfractuur opliep.

Per eigen gelegenheid zijn de gewonden naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gegaan, waar zij na medische behandeling weer naar huis konden. De slachtoffers deden daarna in het politiebureau van Flora aangifte.

Verder brengt het korps vandaag onderstaand bericht uit, dat werkelijk niets toevoegt aan hetgeen in het weekeinde is gebracht door media als de Ware Tijd en Starnieuws.
Je gaat je afvragen wat het nut, de zin, is van de afdeling Voorlichting van het Korps Politie Suriname:

http://www.politie.sr/dertien-verdachten-in-verzekering-gesteld-door-onderzoeksteam-kps-in-zaak-zeepiraterij/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten