zondag 29 april 2018

Surinaamse metalband Asylum grootse winnaar finale Wacken Battle Caribbean op Trinidad & Tobago

'We zijn nu niet alleen vertegenwoordigers van Suriname, maar nu van het hele Caribisch gebied'

(Bron foto: Asylum/Facebook)

De Surinaamse metalband Asylum heeft dit weekeinde de finale van de Wacken Battle Caribbean op Trinidad & Tobago gewonnen. 'We zijn nu niet alleen vertegenwoordigers van Suriname, maar nu van het hele Caribisch gebied', zegt Andre Jantz, bandlid van metalband Asylum, vandaag, zondag 29 april 2018, in de Ware Tijd.


In een uitverkochte show wisten ze met de nummers 'Enslaved', 'Ascension', 'Dis na mi kondre' en 'Feti' het publiek en de jury voor zich te winnen.


De groep bestaande uit Romeo Nanhekhan (zanger), Jose Terhoeven (drummer), Chesron Yard (gitarist) en Andre Jantz (bassist) zal door deze prijs het Caribisch gebied op 2, 3 en 4 augustus bij het internationaal Wacken Open Air in Duitsland vertegenwoordigen.

Nog voor het vertrek van de groep gaf bandlid Jantz aan, dat ze alles op alles zouden zetten om tot winnaar gekozen te worden'.

De afgelopen twee jaren heeft de band hard gewerkt om hun muziek regionaal bekendheid te geven en dat kwam ook tot uiting bij hun show op Trinidad. In de finale moest de Surinaamse metalband het opnemen tegen de Guyanese Feed the Flames en drie metalbands uit het gastland, Goodnight Parliament, Hail the Hatter en The Supernormal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten