zondag 29 april 2018

Roger Waters geeft 21 november concert in El Campin-stadion in Bogotá, Colombia

Een roze varken boven het Monumento a Los Héroes in Bogotá 'kondigde' Waters al aan


'Waarschijnlijk zal 80% van het repertoire oud materiaal zijn en de resterende 20% nieuw'


Het is officieel. Roger Waters heeft Colombia opgenomen in zijn Us + Them 2018 South American Tour, zoals vrijdagochtend 27 april 2018 werd bevestigd op de persconferentie van Move Concerts. 

De datum voor het bezoek van de Britse muzikant, componist en activist zal 21 november 2018 zijn en de locatie het El Campin-stadion in Bogotá zijn.

Een roze varken, dat boven het Monumento a Los Héroes in Bogotá hangt, had de bevestiging al verwacht.




Het varken is tot een icoon gemaakt door Pink Floyd voor het concept en de cover van het album Animals van 1977 en Waters, bassist van deze legendarische band, had het varken 11 jaar geleden in zijn concert in Bogotá al gebruikt toen hij de single 'Pigs' uitvoerde.


Volgens Move Concerts gaf Waters een verklaring waarin hij bevestigde, dat dit concert een combinatie zal zijn van zijn carrière, zijn jaren met Pink Floyd en enkele recente composities.

'Waarschijnlijk zal 80% van het repertoire oud materiaal zijn en de resterende 20% nieuw, maar alles zal worden gekoppeld aan een algemeen thema, het zal iets leuks en sensationeels zijn. Ik beloof het.'

Roger Waters wordt niet alleen erkend voor zijn talent en zijn bijdrage aan de muziekgeschiedenis, maar ook voor zijn spectaculaire shows die het publiek vangen in een zintuiglijke ervaring en een hypermoderne audiovisuele productie.



(Suriname Mirror/El Colombiano/El Tiempo/YouTube/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten