zondag 29 april 2018

Celsius Waterberg niet van de partij op BEP's 45e verjaardagsfeest

Oud-voorzitter 'vanwege omstandigheden' niet aanwezig...


Celsius Waterberg, ex-voorzitter van de partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP), was gisteren niet aanwezig op feestvergadering van de partij in verband met haar 45e verjaardag.  Door huidig voorzitter Ronny Asabina werd medegedeeld, dat hij 'vanwege omstandigheden' niet erbij kon zijn. Waterberg is ook parlementariër namens de BEP. Dat bericht de Ware Tijd vandaag, zondag 29 april 2018.

De ex-voorzitter had in februari, toen Asabina bij de bestuursverkiezing van de BEP als nieuwe voorzitter was gekozen, gezegd dat hij het partijcentrum minder zal bezoeken. Hij kreeg slechts 36 procent van de stemmen en ventileerde daaruit, dat hij niet wordt gedragen door de partij.

Asabina heeft tijdens zijn toespraak gisteren benadrukt, dat er niets aan de hand is en dat Waterberg nog altijd BEP'er blijft. 'Waterberg e tan BEP'er 2018, 2019, 2020', zei hij met nadruk. De partijvoorzitter zegt, dat er een gesprek is geweest met Waterberg waarin hij dat zelf heeft gezegd.

De ex-voorzitter heeft de partij via een app-bericht gefeliciteerd met haar 45e verjaardag en heeft daarin laten weten, dat hij wegens omstandigheden niet erbij kon zijn. Asabina heeft het app-bericht voorgelezen aan de aanwezigen in het partijcentrum aan de Nieuwweergevondenweg.

President en NDP-voorzitter Desi Bouterse was ook aanwezig en sprak een felicitatieboodschap uit. De rode draad daarin was, dat de BEP een betrouwbare partner is en dat de groei van de partij te merken is. Asabina noemde het een mijlpaal voor de partij dat het staatshoofd aanwezig was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten