maandag 5 maart 2018

STVS is bezig eerste plek in Surinaamse tv-landschap te heroveren

(Bron foto: NII)
'Als ik eenmaal heb gewonnen ga ik blijven winnen'


'In het Surinaamse tv-landschap zijn heel wat televisiezenders. De STVS is bezig de eerste plek die ze kwijt was, weer in te nemen en te behouden. Dit zal gebeuren met inzet van het gemotiveerd personeel en alle andere actoren. Als ik eenmaal heb gewonnen ga ik blijven winnen', zegt directeur Steven Rodriguez vandaag, maandag 5 maart  2018, tegen het Nationaal Informatie Instituut, NII.

Volgens de directeur heeft de kijker daar recht op.

De STVS bestaat al 52 jaar en is het oudste televisiestation in Suriname. Met onder meer het introduceren van nieuwe lokale producties en oudere programma’s in een nieuw jasje, en training van het personeel wil de leiding het bedrijf naar grotere hoogten tillen.

Het programma aanbod is zeer gevarieerd waardoor de kijker vertrouwd is geraakt met de zender. Een nieuwe ontwikkeling is het commercialiseren van het tweede kanaal van de STVS, 8.2, wat volgens de directeur heel goed loopt en alleen beter kan worden.

Voor de toekomst denkt Rodriguez aan een full HD-studio waarmee het station gelijk het beste in huis heeft. Over drie jaar bestaat de STVS nog maar vijf jaar en de leiding heeft samen met het personeel grootse plannen in petto. Waaraan het station nu werkt is het verder vergroten van het bereik zodat heel Suriname de uitzendingen kan volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten