vrijdag 2 maart 2018

Curaçao Port Services (CPS) weerlegt inhoud Ecorys-rapport

'Onjuiste conclusies in het rapport niet door feiten onderbouwd'


Curaçao Port Services (CPS) is niet te spreken over het onderzoek verricht door Ecorys in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Volgens het containerhavenbedrijf worden de ‘onjuiste conclusies’ in het rapport niet door feiten onderbouwd en is niet gebruikgemaakt van door CPS aangeleverd materiaal om het tegenovergestelde te bewijzen. Dit schrijft het Antilliaans Dagblad vandaag, vrijdag 2 maart 2018.

Ecorys krijgt van CPS een week de tijd om bewijs te leveren dat de conclusies in het onderzoek naar de consumentenprijsontwikkeling op de drie Caribische landen in het Koninkrijk ondersteunen. Indien Ecorys hiervan af ziet, onderneemt CPS gerechtelijke stappen tegen het internationale onderzoeks- en beleidsadviesbureau.

In een brief gedateerd 1 maart 2018 verwijst HBN Law - het advocatenkantoor dat CPS vertegenwoordigt - naar uitspraken in het onderzoek van Ecorys. 'Cliënt is van oordeel, dat verklaringen/conclusies niet als feit kunnen worden neergezet, simpelweg omdat enkele door u geïnterviewde personen deze beschuldigingen hebben gemaakt.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten