vrijdag 2 maart 2018

25-Jarige vrouw door drie mannen verkracht

Hoofdverdachte is 36-jarige Facebookvriend van slachtoffer


Het Korps Politie Suriname heeft vandaag, vrijdag 2 maart 2018, pas bekendgemaakt, dat de 36-jarige A.S. maandag 26 februari is aangehouden door de politie van het ressort Meerzorg. Een 25-jarige vrouw had aangifte van verkrachting tegen drie mannen gedaan, waaronder S. 

De vrouw verklaarde tegenover de politie een afspraak via Facebook te hebben gemaakt met haar social media vriend S. De afspraak hield in, dat zij schoonmaakwerkzaamheden bij hem thuis zou verrichten tegen betaling. Op de afgesproken dag is de vrouw opgehaald door S. en naar zijn huis gebracht.

Terwijl zij bezig was de slaapkamer schoon te maken, duwde de man haar op het bed. Vervolgens heeft hij tegen haar wil seks met haar bedreven. Hierna kwamen er nog twee vrienden van de man, de 45-jarige A.K. en R.M. (36), die de vrouw ook beurtelings hebben verkracht. Het slachtoffer verklaarde verder geen afspraken met S. te hebben gemaakt over andere zaken dan het schoonmaken van de woning.

De verdachte is op 26 februari opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.De twee andere verdachten zijn dinsdag 27 februari aangehouden en ingesloten.

De politie van Meerzorg onderzoekt deze zaak verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten