zaterdag 27 januari 2018

Eindbedrag Gi Wan Anu campagne van stichting Su Aid Srd 246.364,09

Prijzen van Su Aid-loterij en Su Aid SMS-actie werden aan winnaars overhandigd


Stichting Su Aid heeft met de Gi Wan Anu campagne 2017 Srd 246.364,09 ingezameld, zo werd gisteren bij Radio 10 bekendgemaakt. Ook de prijzen van de Su Aid-loterij en de Su Aid SMS-actie werden aan de winnaars overhandigd. De prijs van de Su Aid-loterij was een Toyota model Vitz (2009), gesponsord door Pan American Motors en twee donateurs die anoniem willen blijven. 

De trekking vond plaats op 21 december 2017 onder toezicht van het Korps Politie Suriname en de Nationale Loterij Suriname. Anita Kasi (lot nummer 200) is de gelukkige winnares en zij kreeg de sleutels en documenten die horen bij de auto gisteren overhandigd.

De prijzen van de SMS-actie waren twee tickets ter beschikking gesteld door de Surinaams Luchtvaartmaatschappij. Onder zowel Telesur- als Digicel-nummers, die hebben meegedaan, werd één ticket verloot. De winnaars zijn Theresa Rosheuvel (Telesur) en Erica Landkoer (Digicel), die beiden hun prijs hebben ontvangen.

In 2017 heeft Su Aid ingezameld voor projecten die te maken hebben met kunst, sport en cultuur. Organisaties hebben tot en met 31 januari 2018 de tijd om hun project in te leveren bij de stichting. Eind februari is het de bedoeling dat bekend wordt gemaakt welke projecten door het Su Aid-bestuur zijn goedgekeurd, en in aanmerking komen voor financiering.

Verder is er ook ingezameld voor de aankoop van drie rolstoelbussen voor instellingen die seniorenburgers opvangen, meldt de organisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten