dinsdag 5 december 2017

Twee doden bij eenzijdig verkeersongeluk op de Franchepanestraat

Derde inzittende gewond naar AZP vervoerd, maar is agressief tegen personeel en verdwijnt

(Bron foto: Korps Politie Suriname)
Chauffeur verliest door hoge snelheid controle over auto en knalt tegen een schutting


Het Korps Politie Suriname bericht maandag 4 december 2017, dat omstreeks drie uur 's ochtends de politie van het ressort Uitvlugt de melding via de Centrale Meldkamer kreeg van een verkeersongeval in de Franchepanestraat ter hoogte van de Ronaldlaan. Ter plaatse werden drie slachtoffers in een voertuig, dat tegen een schutting was gebotst, aangetroffen. 

Twee van de inzittenden vertoonden geen teken van leven. Het gaat om de 32-jarige Gregory Rigters en Siegfried Slagveer, van wie de leeftijd vooralsnog onbekend is.


Het derde slachtoffer, de 31-jarige Damio E,. werd  in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis, AZP, maar hij was agressief tegen het verplegend personeel, weigerde behandeld te worden en is weggelopen van de SEH.

Uit het voorlopig politieonderzoek is komen vast te staan, dat Rigters vermoedelijk met een hoge snelheid reed en de controle over de besturing van het voertuig moet hebben verloren. Hij kwam vanuit de Lallarookhweg gaande richting de Brokopondolaan.

De zaak is in onderzoek bij de politie van het ressort Uitvlugt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten