woensdag 20 december 2017

Door man doodgeschoten kippendief blijkt zijn broer (45) te zijn....

Slachtoffer is notoire kippendief en bekende van politie

 
De 45-jarige Dharminderpersad Nathoenie is in de nacht van dinsdag op woensdag 20 december 2017 bij een adres in de Cocobiacoweg te Uitvlugt overleden na geraakt te zijn door een kogel uit een jachtgeweer, zo bericht het Korps Politie Suriname.

Volgens verklaring van één van de bewoners werd Nathoenie door zijn broer op heterdaad betrapt bij het stelen van kippen. De broer bewapende zich met zijn jachtgeweer en loste twee schoten. Een andere broer, die de knallen hoorde, spoedde zich naar beneden en vroeg wat er aan de hand was. De schutter gaf aan op een verdachte te hebben geschoten, maar er niet zeker van te zijn of die was  geraakt.

Beide broers gingen op onderzoek uit en troffen aan de linker voorzijde bij de schutting het levenloos lichaam van Nathoenie aan. Op het terrein werd een zak met twee kippen gevonden. De twee broers schakelden de politie in.

Bij aankomst van de politie bleek de overledene een bekende van de politie te zijn. Tegen hem is in het verleden meermalen aangifte van diefstal van kippen gedaan door de twee broers. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten