woensdag 20 december 2017

Bromfietser Regillio Bottse (30) dood in trens Mohamed Rashied Pierkhanweg aangetroffen

Slachtoffer heeft vermoedelijk controle over de bromfiets verloren reed tegen elektriciteitsmast


De 30-jarige bromfietser Regillio Bottse is woensdagochtend 20 december 2017 levenloos in een langs de Mohamed Rashied Pierkhanweg lopende trens aangetroffen. Agenten van de Verkeers Unit van regio Midden van het Korps Politie Suriname gingen na een melding van een verkeersongeval naar de locatie, zo meldt het korps.

Bij aankomst werd de bromfietser, die geen teken van leven vertoonde, aangetroffen. De bromfierts, die ook in de trens lag, vertoonde aanzienlijke schade aan de voorzijde.

Onderzoek wees verder uit, dat Bottse in de vroege ochtend over de Mohamed Rashied Pierkhanweg reed, vanuit het stadscentrum richting de Mawakaboweg. Op een bepaald moment moet hij vermoedelijk de controle over de besturing van zijn bromfiets hebben verloren. Hij kwam tegen een elektriciteitsmast aan, slingerde van de weg en viel in de langs de weg lopende trens.

Bij daglicht zagen voorbijgangers de man in een haast droge trens liggen. Hij vertoonde geen teken van leven. Zij schakelden de politie in. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten