vrijdag 8 december 2017

'De Isla-raffinaderij moet vandaag plat gaan'

'Bedoeling is om raffinaderij niet op volle kracht te laten draaien en zo productie te verlagen'


De Isla-raffinaderij moet vandaag, vrijdag 8 december 2017, plat gaan. Dat heeft voorzitter Angelo Meyer van de Islabond PWFC gisteravond bij een persconferentie van Solidaridat Sindikal verklaard. 'De bedoeling is om de raffinaderij niet op volle kracht te laten draaien en zo de productie te verlagen. Met de actie wordt de druk op de regering opgevoerd om onze eisen in te willigen', aldus Meyer tegenover een journalist, schrijft het Antilliaans Dagblad.

Voorzitter Johnsel Diaoen van vakbond CBV voor verplegend en verzorgend personeel verklaarde bij de persconferentie, dat de acties bij Sehos en de zorginstellingen vandaag geïntensiveerd worden.

Solidaridat Sindikal gaan vandaag haar derde actiedag in, de actievoerende bonden en de leden komen om 07.00 uur bij het BTG-gebouw bijeen. Daar wordt uit de doeken gedaan wat de acties van inmiddels plan D inhouden. Volgens voorzitter Meyer van PWFC kunnen er door de acties bij de raffinaderij problemen ontstaan om benzine en gas te leveren aan de consument.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten