vrijdag 24 november 2017

Topman Synergy Efromovich: 'Insel Air heeft alleen maar schulden'

(Bron foto: AFP)
Efromovich ontkent geinteresseerd te zijn in Insel Air op Curaçao


Synergy is niet geïnteresseerd in Insel Air, laat staan om er geld in te steken. Dat tekent FlightGlobal op uit de mond van Germán Efromovich, aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, vrijdag 24 november 2017.

Onder de kop ‘Efromovich denies interest in Insel Air’ bericht de website gespecialiseerd in luchtvaartnieuws, dat de topman van Synergy, meerderheidsaandeelhouder van de Colombiaanse vliegmaatschappij Avianca, geen belangstelling heeft in de Curaçaose luchtvaartonderneming, die het afgelopen jaar van de overheid een overbruggingskrediet van 33 miljoen gulden kreeg.

Efromovich geeft toe diverse keren op Curaçao te zijn geweest om er te spreken met de regering over een strategisch partnership om Insel te redden, ‘maar er gaat niets gebeuren’. Letterlijk bericht FlightGlobal op 21 november: ,,‘This is bulls**t,’ says Efromovich. ‘Insel Air is a bankrupt company… it has no value, it’s only debt’.”

Ghim Lay Yeo van FlightGlobal bevestigt de authenticiteit van het bericht. Het staat overigens niet als een gratis artikel op de algemene website, maar achter de ‘paywall’ voor abonnees. Of dit correct is, is voor het Antilliaans Dagblad t moeilijk te verifiëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten