maandag 20 november 2017

Politieman buiten dienst in Campo Limpo Paulista, Brazilië, schiet in apotheek twee overvallers neer

Tijdens het optreden van agent houdt hij zijn jonge zoontje onder een arm.....



Er is een schokkende video online verschenen van een politieman in Brazilië die buiten dienst twee verdachten neerschiet van een overval op een apotheek terwijl hij zijn baby-zoontje onder één van zijn armen vasthoudt. 

Sergeant Rafael Souza betrad zaterdagmiddag, 18 november 2017, Bifarma in het centrum van Campo Limpo Paulista, in de staat São Paulo, Brazilië, met zijn vrouw en hun jonge zoon om medicijnen te kopen, toen gewapende overvallers binnenstormden.

De dramatische scènes werden vastgelegd op CCTV. Terwijl een bediende zijn vrouw hielp, kwamen twee overvallers met mutsen op en een geweer binnen.

Volgens mediaberichten richtte een van de verdachten, Jefferson Alves, 24, een inwoner van Campo Limpo, een pistool op sergeant Souza, die zichzelf identificeerde als een politieagent. Souza, van het 49e Metropolitan Battalion, zei dat de verdachte van plan was hem neer te schieten, dus reageerde hij. Hij trok zijn pistool en schoot gericht op een van de overvallers, voordat hij de andere man ging achtervolgen.

Zijn vrouw schreeuwde terwijl ze naar de baby reikte, terwijl ze dekking zocht onder de planken met producten. Souza gaf het jongetje aan zijn vrouw....



(Suriname Mirror/The Daily Mail/Fox News/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten