maandag 20 november 2017

Districtscommissaris Remy Pollack verbiedt ‘Pijpe beest party’

Showpromotor MC Chileman beweert glashard dat het gaat om een 'normaal feest'...

- Party suggereert een ordinair, vulgair, ranzig 'feest', toonbeeld van hoe grenzen van fatsoen worden overschreden in Suriname
- Zelfs Aptijt distantieert zich van het 'evenement'


'Onmaatschappelijk', zo typeert districtscommissaris Remy Pollack van Paramaribo Zuid-West, de flyers van een party met de naam ‘Pijpe beest party’. 'Vooralsnog ligt er nog geen vergunningaanvraag op het commissariaat voor dit feest', zegt hij vandaag, maandag 20 november 2017, in de Ware Tijd, maar hij wijst de aanvraag op voorhand af.

Pollack zegt, dat er altijd een vergunning moet worden aangevraagd als een plek wordt afgehuurd waar bands zullen optreden, ook wanneer de locatie een lopende vergunning heeft. Hoewel de naam van het feest voor zich spreekt, met als afbeelding op de flyer een vrouw hurkend bij het geslachtsdeel van een man, durft showpromotor MC Chileman toch glashard te ontkennen, dat het gaat om een pijpfeest.

'Het is net als elk ander normaal feest, één waar je gewoon gezellig kan dansen en vrij bent te doen wat jij als bezoeker wil.' De promotor geeft aan, dat als mensen er werkelijk voor kiezen om op het feest bepaalde seksuele handelingen te plegen, zij niet tegengehouden zullen worden. Echter, hij ontkent dat, zoals in het promofilmpje is aangegeven, er een prijs weggegeven zal worden aan de beste pijper. 'Ik ben hiermee niet bekend', beweert hij.

Of de artiesten en muziekformaties die op de flyer genoemd worden werkelijk zullen optreden, is niet bekend. Aptijt bijvoorbeeld, distantieert zich van het evenement. De party zou op 9 december gehouden worden in Centraal Station op de hoek van de Indira Gandhiweg en de Randjansinghweg.

(Suriname Mirror/de Ware Tijd)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten