dinsdag 17 oktober 2017

Woede bij eigenares Minderhoud van Grand Café de Heeren, Curaçao, over optreden politie

Grand Café weer gesloten, omdat bands optreden terwijl vergunning daartoe zou ontbreken


Grand Café de Heeren was amper een week geleden open na de laatste sluiting, toen de politie weer binnenviel. Dit keer mede doordat de zaak geen vergunning had voor het laten spelen van bands. Eigenaresse Daniëlle Minderhoud is boos en gefrustreerd.

'Het is op een heel onbeschofte manier gegaan. De politie kwam zaterdag binnen tijdens de lunch. Ze zeiden dat we direct moesten sluiten. Toen ik vroeg waarom, wilde niemand dat vertellen. De agent die ik aansprak zei dat ik binnen vijf minuten de zaak moest verlaten en dreigde me anders in hechtenis te nemen', vertelt Minderhoud vandaag, dinsdag 17 oktober 2017, in het Antilliaans Dagblad.

Daar zat ze niet op te wachten, dus stuurde ze haar gasten en personeel naar huis en verliet ze het grand café bij Zuikertuin Mall.

'Er werden rode stickers op de deur geplakt. Ik heb bij het ministerie van Economische Ontwikkeling nagevraagd of die stickers aangaven dat we waren gesloten vanwege hygiënische overwegingen. Dat bleek niet zo te zijn', aldus de eigenaresse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten