dinsdag 17 oktober 2017

'Regering Curaçao zal geen zak met geld aan het volk beloven, terwijl die zak er niet is'

Premier Rhuggenaath: 'Regeerbeleid is opgesteld volgens het result based management'


De regering zal geen zak met geld aan het volk beloven, terwijl die zak er niet is. Ook zal de regering geen resultaten nastreven die niet haalbaar zijn. Dit zei premier Eugene Rhuggenaath (PAR) gisteren in de Staten bij de inleiding op het regeerprogramma met de titel ‘Realisando e máksimo potensial di Kòrsou.’ Dit meldt vandaag, dinsdag 17 oktober 2017, het Antilliaans Dagblad.

Het regeerbeleid is opgesteld volgens het result based management, aldus de premier. Deze aanpak wordt door landen gebruikt om duurzame doelen te stellen. Het kabinet wil dat de armoede op Curaçao in 2030 is uitgebannen, dat is een afspraak die de internationale gemeenschap heeft gemaakt. Het urgentieplan en de multidisciplinaire aanpak van wijken speelt daarbij een belangrijke rol. In de regeerperiode moet het onderwijsniveau verbeterd worden, en ‘lifelong learning’ worden gestimuleerd.

Het kabinet heeft aandacht voor de rechten van het kind, de Verenigde Naties wordt geïnformeerd over de stand van zaken met betrekking tot de rechten van het kind op Curaçao.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten