donderdag 26 oktober 2017

Argentijn gebruikt dochter 20 jaar als seksslavin

Rechtszaak tegen 56-jarige man die 8 acht kinderen verwekt bij eigen dochter

(Bron foto: CEN)


Een Argentijnse man die zijn bloedeigen dochter twintig jaar lang gebruikte als seksslaaf, heeft acht kinderen bij haar verwekt. In Argentinië dient momenteel de rechtszaak tegen de 56-jarige Domingo Bulacio.

De man kon vorig jaar januari worden gearresteerd toen zijn dochter hun jongste zoon naar een arts bracht. Die vroeg haar wie de vader van het jongetje was, waarop de vrouw de waarheid vertelde over het misbruik.

De politie startte een klopjacht op de Argentijn, die zich op een gegeven moment zo’n 20 kilometer van hun huis in de plaats Loreto had verschanst.

Bulacio kon voor de rechter worden gedaagd toen een DNA-test uitwees dat hij inderdaad de vader is van de acht kinderen. Volgens lokale media werd het slachtoffer verlaten door haar moeder, omdat ook zij werd mishandeld door Bulacio.

De zaak doet sterk denken aan Oostenrijker Joseph Fritzl, die zijn eigen dochter 24 jaar gevangen hield en de vrouw meer dan 3000 keer verkrachtte. Fritzl verwekte zeven kinderen bij zijn dochter. Ook hij werd opgepakt toen een arts argwaan kreeg bij een doktersbezoek.

(Suriname Mirror/De Telegraaf/New York Post/El Tiempo/The Mirror)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten