maandag 6 april 2020

Jongen (20) tijdens avondklok doodgestoken om Srd 20.....

Slachtoffer en dader (22) kregen woordenwisseling over Srd 20


De 20-jarige Severino Helderberg, meer bekend als Boepie, is vanochtend vroeg, maandag 6 april, in de lockdown periode, in de Charlottenburgweg in het werkresort van politie Santodorp doodgestoken door de 22-jarige O.A., zo bericht het Korps Politie Suriname.

De steekpartij vond plaats nabij een locatie in de Charlottenburgweg waar onder andere gedobbeld wordt.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen, dat A. en Severino een woordenwisseling kregen met elkaar om Srd 20. A. moest Severino dat geldbedrag betalen. De woordenwisseling liep uit de hand waarbij Severino een steen op A. zou hebben gegooid. A. trok op zijn beurt een scherp voorwerp te voorschijn en stak Severino hiermee in zijn borststreek.

Toen de politie van het bureau Santodorp op de plek van het incident arriveerde vertoonde Severino geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood  vast. A. werd door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie.

A. heeft bekend, dat hij Severino heeft neergestoken. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan Kapitale Delicten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten