zaterdag 4 april 2020

Bewaking voor thuis-quarantaine kost mensen maar liefst Srd 9.500

Diverse mensen die in thuis-quarantaine zouden willen, kunnen zich dat niet permitteren

'Er wordt geld gemaakt op ons'


Veel mensen die thuis in quarantaine willen klagen over de Srd 9.500 die betaald moet worden voor bewaking. Een deel van de mensen dat in thuis-quarantaine zou willen, kan zich dat niet permitteren, aldus Starnieuws zaterdag 4 april 2020.

De meeste mensen die uit Miami, Florida (VS), en de Braziliaanse stad Belem zijn aangekomen, zijn tevreden over de opvangfaciliteiten van de overheid. Daarover wordt niet geklaagd.

'Ik zou graag in mijn eigen omgeving willen zijn, maar het bedrag gelijk cash betalen is voor mij niet mogelijk', zegt een ingezetene. Doordat ze gestrand waren in het buitenland, zijn ze door hun geld heen. Sommigen hebben geld van familieleden geleend om de dagen in het buitenland door te kunnen komen. Anderen die het wat beter hebben, vinden het heel goed dat ze naar huis kunnen gaan. Zij hebben dat geld wel ervoor over.

'Er wordt geld gemaakt op ons', is de meest gehoorde klacht. Mensen hebben openlijk hun mening gegeven dat zo'n hoog - niet gespecificeerd - bedrag gevraagd wordt voor de bewaking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten