zondag 8 maart 2020

Peruaans model Paula Manzanal pronkt haar lichaam in sexy uitgesneden badpak

Voormalig Miss Peru lijkt zich op te maken voor warmere temperaturen


Het mooie Peruaanse model Paula Manzanal pronkt op haar Instagram-pagina met haar lichaam in een sexy uitgesneden badpak. De voormalig Miss Peru lijkt zich klaar te maken voor warmere temperaturen. 

De schoonheid ging zaterdag 7 maart 2020 naar Instagram om te pronken. Het badpak van Paula heeft een felblauwe kleur:




Het badpak heeft een groot uitgesneden gedeelte aan de voorkant dat naar achteren loopt, waardoor het meer op een bikini lijkt dan op een badpak uit een stuk. De uitsparing vertoont het grootste deel van haar strakke buikspieren en om nog meer sex-appeal toe te voegen, is het badpak strapless.

De benen zijn hoog uitgesneden en de rug oogt uitdagend. De update van het model is een verzameling van twee snapshots. Ze lijkt voor een winkel te staan ​​en de post is getagd in Miami, Florida.

In het bijschrift onthult de schoonheid, dat haar badpak afkomstig is van retailer Hot Miami Styles.









Een bericht gedeeld door Paula Manzanal 🧸 (@paulamanzz) op

Met de ene opwindende update na de andere weet de beauty haar 1.2 miljoen volgers aan zich te binden. Niet zo lang geleden toonde ze haar fitte lichaamsbouw in een bikini, zoals gepubliceerd door The Inquisitr.









Een bericht gedeeld door Paula Manzanal 🧸 (@paulamanzz) op

Paula Manzanal is op 9 oktober 1993 geboren in Callao, Peru, en is dus 26 jaar. Ze won  Miss SwimSuit International 2014. Ook won ze Miss Perú 2014 in Taiwan. De Peruaanse is eigenaresse van QuintoQuarto.


(Suriname Mirror/Inquisitr/Instagram)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten