zondag 8 maart 2020

De BEP gaat alleen deelnemen aan de verkiezingen

BEP zal niet in alle districten meedoen, maar zeker in Marowijne, Sipaliwini, Brokopondo, Wanica en Paramaribo


De Ware Tijd bericht vandaag, zondag 8 maart 2020, dat het hoofdbestuur van de politieke partij Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) gisteren het mandaat heeft gekregen om alleen deel te nemen aan de verkiezingen. Tijdens een algemene ledenvergadering in het partijcentrum hebben de structuren dit unaniem besloten. 

Voorzitter Ronny Asabina zegt, dat de partij niet in alle districten zal meedoen. De BEP zal in Marowijne, Sipaliwini, Brokopondo, Wanica en Paramaribo zeker kandidaten hebben. Het hoofdbestuur overweegt nog of het in Para en Nickerie zal meedoen. Dat besluit zal in de komende dagen genomen worden.

Asabina presenteerde tijdens de vergadering ook een deel van de Assemblee-kandidaten.

Voor Marowijne is dat voorlopig Isidoor Pinas.
Sipaliwini wordt vertegenwoordigd door Remi Kanape, Roselien Amauten, Carla Lugard en Leni Josafath.
Voor Wanica is gisteren alleen Valdano Cadogan, die ook voorzitter is van het jongerenbestuur, gepresenteerd als kandidaat.
In Paramaribo zijn voor nu ondervoorzitter André Dikan, ex-jeugdparlementarier Winston Adaba, August Asinga, Johan Koese, Deborah Winson, Agnes Blijer en ex-jeugdvertegenwoordiger Miguel Abili naar voren geschoven.

De overige kandidaten van verschillende districten moeten nog bepaald worden. Die zullen volgens Asabina op een ander moment worden bekendgemaakt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten