dinsdag 14 januari 2020

Inbreker in woning te Nationaal Project in Nickerie laat netjes zijn id-kaart achter

Dief trekt kleren uit, trekt die van bewoner aan, die later in achtergelaten broek van dief diens id-kaart vindt...


Een inbreker in een woning te Nationaal Project in het district Nickerie liet gisterochtend netjes zijn identiteitskaart achter. Bewoner S.M zegt vandaag, dinsdag 14 januari 2020, op Waterkant.net dat dit jaar al drie keer ingebroken is in zijn woning. Alle drie inbraken zijn gedaan op een moment dat hij op het werk was. 

Gistermiddag was het de derde keer dat hij thuis kwam en merkte dat er was ingebroken. Volgens de bewoner  ging de dief gisteren precies als de vorige keren te werk. Enkele schutters weghalen, de woning betreden en vervolgens waardevolle spullen buitmaken. Maar, het bleef gisteren niet alleen daarbij. De dief trok nu ook zijn kleren uit, trok die van de bewoner aan en verliet de woning met achterlating van zijn eigen kleren.

M. zegt, dat hij op een gegeven moment besloot de zakken van de achtergelaten broek te onderzoeken. Tot zijn verbazing trof hij een id-kaart van een Surinaamse-Nickeriaanse man aan. De bewoner stelde vervolgens zijn buren en vrienden in kennis over het voorval en die bevestigden dat de dief degene is die inbreekt in huizen in de buurt.

De benadeelde zegt, dat hij gisteren pas aangifte bij de politie heeft gedaan. Hij laat weten, dat hij bij de voorgaande keren geen aangifte heeft gedaan, omdat hij niet precies wist wie inbreekt. 'Nu ik een id-kaart van de dief heb gevonden hoop ik dat de politie hem snel kan aanhouden en opsluiten.' 

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten